Pigs In A Blanket zijn te lekker om te worden gereserveerd als een eenmalig feestdag bijgerecht! Gebruik ze het hele jaar door als partysnack of als bijgerecht! Of je nu mensen op bezoek hebt voor een gewoon drankje of een familiebijeenkomst, dit aperitief is een must. Ze kosten geen tijd om te maken en ze zijn heel gemakkelijk te maken.
Ingrediënten:
1. Halve maan deeg
2. Een pakje cocktailworstjes
3. 1 ei
4. Kruiden naar keuze (optioneel)
Als je avontuurlijk bent ingesteld, kun je kaas in Pigs In A Blanket toevoegen.
Voorbereiding:
1. Verwarm de oven voor op 200º Celsius. Snijd elk deeg in 4 kleinere driehoeken.
2. Leg een worst op de zijkant van elke driehoek en rol voorzichtig op.
3. Breng over naar een middelgrote bakplaat.
4. Borstel de eierwas lichtjes over het deeg.
5. Bestrooi de toppen met je kruiden naar keuze.
6. Bak tot ze goudbruin zijn, 12 tot 15 minuten.
Geniet met ketchup of mosterd (of dips naar keuze)
Klik hier om Afrikaanse kookboeken bij Bol.com te kopen
Klik hier om Afrikaanse kookboeken bij Bol.com te kopen