Ontdek het mooie Afrika!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verplaatst – Ntjam Rosie | Willem Twee poppodium

20/11/2020, 20:30 - 22:00

Vanwege het Coronavirus verplaatst naar 20 november. Tickets blijven geldig, voor vragen: info@willem-twee.nl
____________________________________________________________

Ntjam Rosie eert ‘Family & Friends’ op nieuw album

Voor Ntjam Rosie was muziek letterlijk álles in haar leven. Maar met het verstrijken van de jaren en haar partner- en moederschap besefte ze dat er meer is dan muziek. Door te praten en te luisteren naar familie en vrienden voelt ze zich gesterkt in tijden van twijfel en verwarring. Dit inzicht leidde tot het nieuwe album. Rosie: “Tegenwoordig toets ik mijn gedachten en gevoelens steeds vaker bij familie en vrienden. Dat maakt me een gelukkiger en rijker mens. Dit album is de uiting daarvan. Ik noem het mijn cocktail vol liefde en grooves.”

‘Family & Friends’ is het tweede deel van een trilogie die Rosie begon met het album ‘Breaking Cycles’ uit 2017. Binnenkort vertrekt ze naar haar geboorteland Kameroen om daar te werken aan het afronden van de trilogie. Hoe het derde deel eruit zal zien – een album of een theaterstuk bijvoorbeeld – is nog een verrassing, ook voor Rosie zelf.

Over Ntjam Rosie

Voordat ze op haar 9e naar Nederland emigreerde woonde Ntjam Rosie in Kameroen. Ze groeide op met het geluid van trommels, het zingen in de kerk en de onmiskenbare groove van het land. Eenmaal in Nederland bleek ze goed te kunnen zingen. Ze nam zangles, studeerde aan het conservatorium en is sinds 2010 zelfstandig muzikant. ‘Family & Friends’ is haar zesde studioalbum. Ntjam Rosie speelde op talloze Nederlandse podia en festivals en trad op in meer dan 20 landen.

Naast haar eigen muzikale carrière was ze ook te zien in diverse theaterproducties waaronder ‘We hadden liefde, we hadden wapens’, met o.a. Huub van der Lubbe. Momenteel staat Rosie op de planken met de voorstelling van het Noord Nederlands Theater ‘Dear Winnie’, een voorstelling over Winnie Mandela.

Voor meer informatie over Ntjam Rosie: https://ntjamrosie.com

Gratis voor jazzpas-houders

Gegevens

Datum:
20/11/2020
Tijd:
20:30 - 22:00
Evenement Categorie:
Site:
https://willem-twee.stager.nl/web/tickets/395182

Locatie

Willem Twee poppodium
Boschdijkstraat 100
Den Bosch, 5211 VD, 's-Hertogenbosch NL
+ Google Maps