Ontdek het mooie Afrika!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Togo All Stars

1 mei, 19:00

Togo All Stars mixt invloeden uit onder meer de in Ghana ontstane high-lifestroming en de befaamde, in Lagos originerende afrobeat van de legendarische Fela Kuti. Dit komt samen in hun eigenzinnige, opzwepende en spiritueel georiënteerde muziekstijl.

‘Spirits’, het nieuwe album van Togo All Stars, staat in het teken van de spirituele ontwaking van de wereld, en Afrika in het bijzonder, in deze tijden van onrust. Iedereen moet wakker worden, de schouders eronder zetten en zijn bijdrage leveren, zo luidt de boodschap.

Fela Kuti zei ooit: “Muziek is iets spiritueels. Je speelt niet met muziek. Als je met muziek speelt, ga je jong dood. Als de hogere krachten je de gave van de muziek geven, moet je die gave gebruiken om goed te doen voor de mensheid.”

Naast de artistieke en muzikale kwaliteit zijn hoop, spiritueel ontwaken, herverbinding met jezelf en met je voorouders de hoofdthema’s op ‘Spirits’. Een vurige, opzwepende plaat die aan de oppervlakte swingt met zijn funky ritmes en grooves, maar een serieuze boodschap wil meegeven aan de luisteraar. Word wakker en draag je steentje bij.

Gegevens

Datum:
1 mei
Tijd:
19:00
Evenement Categorie:
Site:
https://eventix.shop/qugu3uww

Locatie

Gebr de Nobel
Marktsteeg 8
Leiden, 2312CS NL
+ Google Maps