Ontdek het mooie Afrika!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Berima Amo & All Stars AfroBand

11/02/2023, 20:45

𝐃𝐞 𝐀𝐥𝐥 𝐒𝐭𝐚𝐫𝐬 𝐀𝐟𝐫𝐨𝐁𝐚𝐧𝐝

De All Stars AfroBand is een nieuwe en dynamische 9 koppige band die is samengesteld door Berima Amo, de Amsterdam gebaseerde Ghanese trompettist en bandleider. Bandleden zijn Afrikaanse sessie muzikanten die leven en werken in de muziekscenes van Europa en Accra. De band speelt een levendig West Afrikaans geluid dat zich mengt met authentieke high-life dans muziek, calypso, funk, r&b, salsa en soul. Berima’s muzikale arrangementen voor deze band zijn geïnspireerd door de origines en fundamenten van Afrikaanse ritmische energie.

𝐎𝐯𝐞𝐫 𝐁𝐞𝐫𝐢𝐦𝐚 𝐀𝐦𝐨

Berima Amo is een meester op de trompet die een ambassadeur is geworden voor de West Afrikaanse muziek tradities. Hij heeft vijf albums en twee EP’s uitgebracht. In 2021 heeft hij Osaberima Big Band opgericht. Met drie goed ontvangen singles en verschillende optredens, heeft dit initiatief nieuw leven gebracht in de West Afrikaanse big band muziek. Berima Amo is onder andere samenwerkingen aangegaan met Muziek Stages, het Royal Concertgebouw Orchestra, Fonds Podiumkunsten, Konrad Koselleck Bigband, ZO Gospel Choir, Shirma Rouse en het Nederlandse Nationaal Opera & Ballet.

Instagram: @berimaamo
Spotify: https://sptfy.com/MMcJ

-𝑰𝑵𝑭𝑶-
Datum | 11 februari
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets pre sale | €10*
Tickets deur | €11,50*
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/berima-amo-all-stars-afroband/
*Deze show is gratis toegankelijk voor leden van We Are Public. Klik hier voor meer info.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡𝐞 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐞
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

Gegevens

Datum:
11/02/2023
Tijd:
20:45
Evenement Categorie:
Site:
https://amsterdamalternative.nl/tickets/13190

Locatie

Cinetol
Tolstraat 182
Amsterdam, 1074 VM NL
+ Google Maps