Ontdek het mooie Afrika!
Hotel Pensee Beach Resort -by The Three Corners

Hotel Pensee Beach Resort -by The Three Corners

Het kindvriendelijke en ruime Hotel Pensee Beach Resort -by The Three Corners ligt pal aan het kristalblauwe water van de Rode Zee en is een zalige plek voor een zonovergoten strandvakantie.

Voor de deur van het hotel lonkt niet enkel een strook goudkleurig zandstrand dat exclusief is voor gasten van het hotel, maar ook een aantal mooie zwembaden waarvan er een zelfs beschikt over een heuse swim-up bar. Hier kan je rustig loungen met een verfrissende cocktail in je hand. Een andere plek waar het goed vertoeven is, is het health center met sauna, hamam en jacuzzi. Je kan hier ook fitnessen of genieten van een deugddoende massage.

Twee typerende zaken voor Egypte zijn het roken van een waterpijp, de zogenaamde Shisha, en de betoverende onderwaterwereld vol met kleurrijke vissen en prachtig koraal. Het komt dan ook goed uit dat beide mogelijk zijn in Hotel Pensee Beach Resort -by The Three Corners. Zo kan je jezelf in de Oriental Bar wagen aan de waterpijp en biedt het duikcentrum je een waanzinnige onderwaterervaring.

EUR 515.00