Ontdek het mooie Afrika!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Afro/moderne dans door Shafiki Sseggayi

15/02/2020, 13:15 - 15:15

Een reis door moderne dans, geïnspireerd door traditionele Afrikaanse bewegingen!
Shafiki Sseggayi uit Uganda geeft op 15 februari in Utrecht een workshop Afro/moderne dans. Laat je verrassen door zijn unieke stijl en energie!

Shafiki is een getalenteerd danser die vele harten heeft veroverd met zijn optreden in ‘So You Think You Can Dance’ in Nederland, 2011. Door zijn kracht, energie, overgave en bescheidenheid maakte hij grote indruk op jury en publiek.
Hij heeft de opleiding Jazz & Musical met succes voltooid aan de Academie voor Theater en Dans. Zijn lessen zijn naast een zeer goede workout ook vooral veel fun.
_____________________________
Omschrijving workshop
De workshop is een rijke en krachtige fusie tussen traditionele Afrikaanse dans en Shafiki’s eigen stijl. Zijn doel is om het power-house van beweging grondig te verkennen en de kracht van de beweging te ontdekken, met veel aandacht voor de wervelkolom en een intens contrast tussen snelheid en vertraging van de beweging.
______________________________
Inschrijfinformatie
Aanmelden: Stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar john@studiolionpaw.nl.

Prijs: 25 euro als je aanmelding en betaling ontvangen is vóór zaterdag 8 februari. Daarna of bij contante betaling ter plekke, kost de workshop 30 euro.
_______________________________
Je inschrijving is compleet als je betaling vóór zaterdag 8 februari ontvangen is op bankrekening NL21INGB0005076719 t.n.v. Studio LionPaw. Zet in de omschrijving je voor- en achternaam. Je ontvangt een bevestiging van inschrijving.

Gegevens

Datum:
15/02/2020
Tijd:
13:15 - 15:15
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/203305617384048