Ontdek het mooie Afrika!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vaudou Game | Poppodium Volt

23/09/2022, 20:00

Noussin! Vaudou Game komt naar Sittard-Geleen.

Vrijdag 23 september kun je genieten van de allerbeste Afro-Funk/rock.

In de afgelopen jaren wist Vaudou Game de wereld te veroveren. Zoals hij zelf omschrijft; “African, funky, sarcastic, bewitching, green, estatic”. Met die woorden kun je deze act het best omschrijven.

De afgelopen periode heeft hij gebruikt om terug de studio in te gaan en nieuwe muziek te creëren.

Een reünie met zijn spirituele geesten van Voodoo Deities. De energie die daarbij loskwam bracht hem op een nieuwe weg. De Funk wordt meer en meer opgeschoven voor rock. Een bijzondere combinatie die met zijn energieke show op het podium een beleving op zich geeft.

Op zijn nieuwste album heeft hij daarom nieuwe kanten gekozen. Een nieuwe line-up zorgde voor nieuwe energie. De saxofoon, trompet en trombone zijn aan de kant geschoven voor een lading keyboards, een hernieuwde voodoo sound. Deze vintage 70’s sound trekt door je hele lichaam, tijd om dus te gaan dansen met Vaudou Game!

Even een kleine trackrecord nog; deze man speelde onder andere op Into the Great Wide Open, North Sea Jazz Festival, Down the Rabbit Hole, Zwarte Cross, Into the Woods en Festival Mundial.

En speelde de Effenaar, Grounds, Paradiso en Tivolivredenburg al helemaal plat! Nu voor het eerst in het zuiden.

Oja en Noussin, dat betekend “Stay Strong”, iets dat we allemaal nodig hebben gehad de afgelopen tijd. “Don’t let them grind you down…. Noussin.”

Tickets zijn nu verkrijgbaar via: https://bit.ly/3AZIC4Y
Poppodium Volt
Vrijdag 23 september 2022

Gegevens

Datum:
23/09/2022
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:
Site:
https://bit.ly/3AZIC4Y

Locatie

Poppodium Volt