Ontdek het mooie Afrika!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sound of Berberia in De Roma

27/09/2023, 19:00

>>> SOUND OF BERBERIA

De SOUND OF BERBERIA brengt een verhaal over een jonge man die op zoek is naar zijn Amazigh-wortels in Noord-Afrika. De voorstelling begint met een film, die je meeneemt op de avontuurlijke reis van de man, terwijl hij zijn eigen identiteit ontdekt. Het is een meeslepend verhaal dat je diep zal raken en je onderdompelt in de prachtige Amazigh-cultuur. Na de film is er een gesprek met de regisseur van de film, Tarik El Idrissi. Hij zal ons meer inzicht geven in het creatieproces van deze bijzondere productie.

Na de vertoning volgt er een concert waarbij onder anderen Kino Ait Idrissen, Tarek Farih, Fattoum en het Amazigh koor Souyth Izran, Mimoun Zanoun en Abdellah El ouaryachi zullen schitteren op het podium. Samen brengen zij een unieke mix van traditionele en moderne Amazigh-muziek, waarmee ze de rijke cultuur en geschiedenis van de Amazighs tot leven brengen.

Het doel van de SOUND OF BERBERIA BAND is om voortdurend verschillende muzikanten en samenwerkingen te integreren, altijd met als doel hoogwaardige Amazigh-muziek te creëren. Het resultaat is een betoverende ervaring die zowel degenen die vertrouwd zijn met de Amazigh-cultuur als nieuwe ontdekkers zal fascineren.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van de Europese première van Sound of Berberia in De Roma. Laat je meevoeren door de prachtige muziek en het meeslepende verhaal van deze jonge man en zijn zoektocht naar zijn Amazigh-identiteit.

>>> TICKETS
VVK €20 – https://bit.ly/soundofberberiaderoma
Avondkassa €22

>>> INFO
Adres: Turnhoutsebaan 286, 2140 Borgerhout
Deuren open: 19:15
Bereikbaarheid: bit.ly/deromabereikbaarheid

Gegevens

Datum:
27/09/2023
Tijd:
19:00
Evenement Categorie:
Site:
https://bit.ly/soundofberberiaderoma

Locatie

De Roma
Turnhoutsebaan 286
Antwerp, 2140 BE
+ Google Maps