Ontdek het mooie Afrika!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Orchestra Baobab – Melkweg Amsterdam

18/08/2022, 19:00 - 23:00

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat Orchestra Baobab, een van de grootste bands van Afrika, het levenslicht zag. Baobab, geliefd in Senegal en over de hele wereld, neemt een bijzondere plaats in in de geschiedenis van de Afrikaanse muziek. Hun verhaal begint in de medina van Dakar in de jaren ’60 en strekt zich uit over de hele wereld, met een briljante verzameling van verschillende muzikale persoonlijkheden en een unieke mix van Afro-Cubaanse stijlen, West-Afrikaanse griotmuziek, internationale pop en een swingende West-Afrikaanse nachtclubsfeer.

Orchestra Baobab
Donderdag 18 augustus
Melkweg Amsterdam (Max)
Deuren open: 19:00 uur
Tickets & meer: www.melkweg.nl/orchestrabaobab

De eindtijd van onze events staat niet vast en hangt te allen tijde af van het verloop van de avond. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen

Dit is het verplaatste programma van 23 februari, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

Gegevens

Datum:
18/08/2022
Tijd:
19:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.ticketmaster.nl/event/276427?brand=nl_melkweg

Locatie

Melkweg Amsterdam
Lijnbaansgracht 234a
Amsterdam, 1017 PH NL
+ Google Maps