Ontdek het mooie Afrika!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Ntjam Rosie meets Licks & Brains | De Vorstin

27 september, 21:30

Ntjam Rosie en groove/funk bigband Licks & Brains zijn een samenwerking aangegaan voor het project ‘Embrace the New’. Op 27 september brengen Ntjam Rosie en Licks & Brains deze muziek live ten gehore De Vorstin!

De samenwerking tussen Licks & Brains en Ntjam Rosie heeft een verrassend album opgeleverd vol dansbare nummers, waarop groots is uitgepakt met blazers en Afrikaanse invloeden. Met natuurlijk een hoofdrol voor het bijzondere stemgeluid van Rosie. In 2024 brengen Ntjam Rosie en Licks & Brains het album naar de Nederlandse podia. Melodieën en teksten zijn van Ntjam Rosie, aangevuld met de beats van producerscollectief The Eminent en de blazersarrangementen van bandleider Rolf Delfos. De krachtige podiumpresentatie van Rosie en energie van Licks & Brains staan garant voor een explosieve avond waarin het publiek niet stil kan blijven staan.

Over Ntjam Rosie
Sinds de release van het album ELLE in 2010 heeft de in Kameroen geboren Ntjam Rosie (1983) een trouwe fanschare opgebouwd in binnen- en buitenland. Sindsdien heeft zij niet stilgezeten. Na haar zesde studio album ‘Family and Friends’ (2020) dat door pers en publiek wederom goed werd ontvangen volgde eind 2021 de intieme en thuis opgenomen solo EP, ‘Home Cooking’. In 2023 verscheen haar laatste werk, de met SMANDEM. opgenomen EP ELLE – Reworked. De EP Embrace The New met Licks & Brains verschijnt op 15 maart 2024!
Ntjam Rosie werkte met vele grote namen in de Nederlandse jazzscene waaronder het Artvark Saxophone Quartet, Bart Wirtz, Eric Vloeimans, Martin Fondse, Reinier Baas, Ronald Snijders, en Teus Nobel. Ze trad op met orkesten als het Metropole Orkest, Sinfonia Rotterdam en het Nederlands Blazersensemble en speelde op vele grote (jazz) festivals in meer dan twintig landen. Op nationale radio en televisie is zij een graag geziene gast.

Over Licks & Brains
Licks & Brains is een Nederlandse 18-koppige Soul/Funk/Jazz/Groove bigband onder leiding van Rolf Delfos, een van de toonaangevende altsaxofonisten in Nederland. Licks & Brains treedt op met topartiesten uit de Nederlandse en internationale jazz/funk-scene, zoals Eric Vloeimans, Benjamin Herman, Anton Goudsmit, Mrs. Hips, Joseph Bowie (Defunkt), Robben Ford (tour in maart 2024), en vele anderen. De band heeft een unieke live-performance ontwikkeld en heeft opgetreden op bijna elk nationaal jazzfestival. Ze hebben getoerd door China en Frankrijk, zeven albums opgenomen en zijn altijd op zoek naar nieuwe muzikale avonturen.

Gegevens

Datum:
27 september
Tijd:
21:30
Evenement Categorie:
Site:
https://vorstin.stager.co/web/tickets/111390338

Locatie

De Vorstin