Ontdek het mooie Afrika!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiebijeenkomst DANSreis naar Uganda.

16/02/2020, 15:00 - 17:00

Van 24 juli tot en met 7 augustus 2020 organiseert Studio LionPaw een DANSreis naar Centraal en Oost Uganda.
De reis zit dit keer tjokvol dans, dans, dans!
Je krijgt 9 lessen van elk 3 uur door verschillende lokale docenten, zowel traditionele Afrikaanse dans als modern/contemporaine dans.

We gaan naar Kampala en Jinja (Oost Uganda). De dansdocenten komen uit Uganda en Rwanda en bij de lessen is er muzikale begeleiding op verschillende instrumenten van traditionele stammen uit Uganda.

In Kampala blijven we een aantal dagen op dezelfde plek. In de ochtend is er 3 uur dansles, in de middag kun je lekker relaxen of de omgeving verkennen. Je kunt bijvoorbeeld het bruisende nachtleven van Kampala ontdekken, naar de markt gaan, een sloppenwijk bezoeken of gewoon lekker relaxen in de tuin.
We maken een uitstapje naar Jinja, waar we een aantal dagen verblijven en dansen. Jinja ligt aan het Victoriameer in het oosten van Uganda en staat bekend om de oorsprong van de Nijl.
Terug in Kampala is er voldoende tijd om souvenirs te kopen en dansoptredens bij te wonen.

Neem gerust je vriend/vriendin/partner mee naar de bijeenkomst als zij ook interesse hebben. Laat uiterlijk 14 februari via een mailtje naar john@studiolionpaw.nl even weten dat je komt, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Kijk op de website voor meer informatie: www.studiolionpaw.nl/culturele-reizen

Gegevens

Datum:
16/02/2020
Tijd:
15:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/517103118916101