Ontdek het mooie Afrika!
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bai Kamara Jr.

10/08/2023, 19:30

De blues van Bai Kamara Jr. Is eigentijds en is geworteld in Afrikaanse rhythms, opgebouwd uit licht hypnotiserende gitaar grooves en gelardeerd met prachtige zang en altijd echte songs. Zijn stem schurkt aan tegen die van Robert Cray en zijn presentatie is die van een gentleman met een ondeugende knipoog.

Morlai Bai Kamara Jr. is een singer-songwriter, producer, artiest en activist, die werd geboren in Bo Town, Sierra Leone en opgroeide in het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft een warme, funky stem, maar eveneens sober en intiem. De blues van Bai Kamara Jr. is een mix van afroblues, roots, soul en jazzinvloeden. Hij is een geëngageerde singer-songwriter die in zijn muziek zijn Afrikaanse afkomst verraadt. Hij deelde het podium met internationale artiesten als Habib Koité, Cassandra Wilson, Rokia Traoré, Vanessa Paradis, zong in duo met Dani Klein van Vaya Con Dios en werkte samen met Youssou N’Dour.

Met zijn zojuist verschenen nieuwe plaat Travellin Medicine Man onder de arm komt Bai Kamara jr. solo naar Valkenburg voor een intieme maar niet minder intense show. Absolute aanrader voor muzikale fijnproevers!

Hauntingly beautiful throughout and strongly recommended. If you’re looking for something different, this is definitely it!
Blues Blast Magazine (USA)

To be discovered urgently
Rolling Stone Magazine

Gegevens

Datum:
10/08/2023
Tijd:
19:30
Evenement Categorie:
Site:
https://openluchttheatervalkenburg.stager.nl/web/tickets

Locatie

Openluchttheater Valkenburg