Ontdek het mooie Afrika!
8-daagse Amon rondreis

8-daagse Amon rondreis

Dag 1 (zaterdag):  

Aankomst Hurghada. Vervolgens ga je direct naar Luxor om aan boord te gaan van de cruise. Je overnacht in Luxor.

Dag 2 (zondag):  

Tour naar de Westelijke Jordaanoever van Luxor en bezoek aan de Vallei der Koningen, tempel van Hatsjepsoet en de Kolossen van Memnon. De middag is vrij te besteden in de bazar van Luxor. Daarna volgt de cruise door naar Edfu, waar je ook overnacht.

(Ontbijt, lunch en diner aan boord van de cruise)

Dag 3 (maandag):  

Deze dag vaar je naar Kom Ombo, waar je een bezoek brengt aan de Kom Ombo. Daarna terugvaart naar Aswan en overnachting in Aswan.

(Ontbijt, lunch en diner aan boord van de cruise)

Dag 4 (dinsdag):

Vandaag bezoek je in Aswan de Philae tempel, de onvoltooide Obelisk en de Aswan Dam. In de middag heb je de mogelijkheid voor een optionele tour aan een Nubisch dorp. Je overnacht in Aswan.

(Ontbijt, lunch en diner aan boord van de cruise)

Dag 5 (woensdag):

Vroeg in de ochtend de mogelijkheid voor optionele tour per bus naar de tempels van Abu Simbel. Als alternatief is per vliegtuig ook mogelijk. In de namiddag ga je naar het treinstation van Aswan. Hiermee reis je eerste klas naar Luxor, waar je overnacht in een hotel.

Dag 6 (donderdag): 

Na het ontbijt breng je de dag door in de Karnak en Luxor tempels, waar je rondleidingen krijgt. Je overnacht nog steeds in Luxor in een hotel.

Dag 7 (vrijdag):

Vroeg op de ochtend optionele Ballonvaart tour over Luxor. Daarna vertrek je richting Hurghada waar je ook overnacht in een hotel.
Dag 8 (zaterdag):

De laatste dag is helaas aangebroken. Je transfer brengt je naar de luchthaven van Hurghada. Vanaf hier vlieg je weer terug.

EUR 1192.00