Ontdek het mooie Afrika!
23-daagse internationale groepsreis Kampeersafari Dwars door Zuidelijk Afrika

23-daagse internationale groepsreis Kampeersafari Dwars door Zuidelijk Afrika

Laat je verrassen door de schoonheid van de natuur tijdens deze kampeersafari met een internationaal reisgezelschap door Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. Waar in Namibië de ruige landschappen overheersen, zul je in Botswana verstelt staan van de groene schoonheid van Chobe NP en de Okavango Delta. En laten we het donderend geraas van de Victoria Watervallen natuurlijk ook niet vergeten. De watervallen worden door de lokale bevolking niet voor niets ‘Rook die dondert’ genoemd!
Zeer professionele begeleiding 
Onze Engelssprekende gids/chauffeur weet precies naar welke unieke plekken hij je mee moet nemen. Ook heeft hij een ongekende kennis van alle flora en fauna die je onderweg tegen komt. En zeer belangrijk, een uiterst scherpe blik voor het spotten van wild! Hij heeft de wilde gnoes al herkend, terwijl ze voor ons nog niet meer dan een stipje aan de horizon zijn. Je reist per overland truck, door de hoge zit en grote ramen hebt een perfect uitzicht op de omgeving!
Bijna alle entreegelden inclusief
Wij hebben er voor gekozen om de entreegelden zo veel mogelijk in de prijs op te nemen. Zo hoef je bij de diverse parken zoals Etosha en Chobe geen entree meer te betalen. Wil je de Victoria Watervallen van dichtbij bekijken, dan zijn hier wel entreekosten aan verbonden (circa USD 30,- p.p.).
De kok die meereist zorgt onderweg voor heerlijke en voedzame maaltijden. En wie zin heeft mag natuurlijk een handje helpen! 
Juist kamperen maakt het extra bijzonder
Kamperen is misschien niet de meest comfortabele manier van reizen door Afrika, maar je krijgt er zo veel voor terug! De zonsondergang bewonderen midden in de vrije natuur, verhalen vertellen bij het kampvuur, ’s nachts de wilde dieren horen brullen in de verte en ’s ochtends gewekt worden door het getjilp van vogels. Kamperen is dé manier om het hart van Afrika te ontdekken.

EUR 3272.00