Ontdek het mooie Afrika!
18-daagse groepsrondreis Cultuur & Avontuur in Zuidelijk Afrika

18-daagse groepsrondreis Cultuur & Avontuur in Zuidelijk Afrika

Wil je Afrika in zijn puurste vorm ervaren? Dan is deze groepsreis je op het lijf geschreven. We wandelen door uitgestrekte gebergten, ontmoeten authentieke volkeren, overnachten diep in de Afrikaanse natuur, ervaren unieke ontmoetingen met wildlife en ontspannen aan uitgestrekte zandstranden. Eén van de hoogtepunten is de kampeersafari in het Krugerpark, waar je ’s nachts de leeuwen kunt horen brullen door het tentdoek.
Onder leiding van onze Afrikaans / Nederlandssprekende reisleider ga je op ontdekking. Jo-Anne is bijvoorbeeld één van hen. Met haar Afrikaanse tongval leert zij je op charmante wijze alles over haar land.
Kleinere groep
Deze reis wordt uitgevoerd in een groep van maximaal 24 deelnemers, waar onze overige groepsreizen naar Zuid-Afrika een maximum aantal deelnemers heeft van 36.
Goede hotels, bijzondere lodges en unieke kampeersafari’s
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in goede hotels en bijzondere lodges, veelal midden in de natuur. Bijzonder bij deze reis is dat we ook kamperen om zodoende nóg dichter bij de natuur te zijn! Onze kampeerlocaties zijn voorzien van elektriciteit, zodat je gewoon de batterijen van je camera kunt opladen.
Héél veel inclusief
Wij hebben ervoor gekozen om vele begeleide wandelingen, gamedrives in verschillende parken, alle entreegelden en meerdere maaltijden op te nemen in de prijs zodat je tijdens de reis niet voor onverwachte kosten komt te staan.

EUR 2499.00